+45 40119905 nanna@endersby.dk

INFO

Q: Hvad koster det?
Der er ikke to bryllupper der er ens, derfor har vi ikke en fast prisliste. Kontakt os derfor venligst via vores kontakt formular og fortæl os alt om Jeres planer, drømme og ønsker, så skal vi sammensætte et uforpligtende tilbud til Jer.

Q: Mødes vi før brylluppet?
Vi booker aldrig et bryllup uden at have snakket med jer først, enten over en kop kaffe i vores stue eller en visuel kaffe over Skype. For os er det at vælge en fotograf ikke ‘bare’ en ledig dato i kalenderen. Det er vigtigt for os at der er en god kemi og at man har forventningsafstemt, inden der laves en bindende aftale. Hvis i kan lide os, elsker vi at arrangere en forlovelses-shoot før den store day, det er en super mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Q: Hvordan arbejder I?
Når vi skal dokumentere et bryllup er vi en del af festen. Vi blender ind i mængden og holder meget af at være interaktiv med gæsterne og få nogle gode grin frem. Det gør at Jeres gæster slapper meget mere af og bliver trygge ved at vi sniger os rundt og tager billeder, hvilket giver Jer det allerbedste resultat. Vi laver altid sammen med brudeparret en udførlig plan for dagen. Jo mere vi ved om hvad der skal ske, jo flere fantastiske billeder får I. Derved kan I også slappe fuldstændig af, uden at skulle bekymre Jer om vi nu får det hele med.

Q: Hvor meget tid skal vi sætte af til portrætter?
Som udgangspunkt tager en portrait session 1-1½ time, uden kørsel. Det lyder måske af meget, men er man ikke de fødte modeller, tager det lidt tid før man slapper rigtigt af og begynder at kunne nyde øjeblikket – hvilket er dér de bedste billeder opstår. Bryllupsportrætter vil altid virke en smule opstillet, derfor gør jeg meget for at skabe og fange de små ‘in between’ øjeblikke, da de viser Jeres sande Jer. Så jo mere tid I gir’ Jer til at slappe af og nyde dagen, jo bedre billleder får vi. Hvis vejret er til det, elsker vi at tage Jer med ud 15-20 min i løbet af aftenen og fange de gyldne minutter ved solnedgang.

Q: Kan vi nøjes med at booke én fotograf?
Vi – Adon og Nanna – arbejder altid sammen. Det er egentlig fordi vi elsker at arbejde sammen, og vi komplimentere hinanden på en god måde når vi er ude. Men hvis I tænker jer kun at skulle have en meget lille og intim ceremoni, vil det være muligt kun at booke én af os.

Q: Hvilket udstyr bruger I?
For os er følgende kriterier meget vigtige: minimal synlighed, lydløs og højeste billedkvalitet. Personligt synes vi al romantik forsvinder når man har en konstant paparazzi lyd i baggrunden under ceremonien og de personlige taler. Derfor bruger vi et mærke som netop er bygget op omkring vores krav – lydløs, diskret, med maximal fokus på høj billedkvalitet.

Q: Hvordan og hvornår modtager vi vores billeder?
I modtager Jeres billeder via et online galleri hvor I ville kunne downloade frit i forskellige opløsninger. Jeg (Nanna) elsker at bygge Jeres galleri op på en måde så I oplever dagen igen udefra når I bladre igennem, derfor prioritere jeg også tiden til det. Hvornår, kommer meget an på måneden I bliver gift, da sommer perioden for eksempel er noget mere travl end andre. Men som udgangspunkt får I billederne indenfor 3-4 uger. Vi kan dog aldrig lade være med at sende et par sneak peaks I kan kigge på indenfor et par dage.

Q: Bliver vores billeder brugt på sociale medier?
Ja tak – hvis det er okay med Jer selvfølgelig. Vi elsker at dele billeder af alle mine smukke par. Det er en vigtig del af vores markedsføring og for andre at se vores arbejde. Men vi forstår selvfølgelig hvis I ønsker dagen skal være privat. I så fald udvælger vi en lille håndfuld fra hele dagen, som I så kan godkende. Billeder af Jeres gæster vil kun blive brugt efter tilladelse.