kontakt

send en besked

vi glæder os til at høre fra jer!

 

kontakt os!

Kunne i tænke jer et uforpligtende tilbud eller måske har i nogle spørgsmål, så vil vi rigtig gerne høre fra jer. Alt vi skal vide er:

  • Lidt om jer
  • Dato for dagen
  • Tid og sted
  • Specifikke ønsker
  • Et evt. budget

I skal vide at vi aldrig laver den endelige booking før vi har haft en lille kaffe date, enten virituelt eller live! Vi glæder os til at høre fra jer!

Hej!

anbefalinger

At hyre Nanna og Adon var en af de vigtigste og bedste investeringer vi gjorde i forbindelse med vores bryllup. De er simpelthen så søde og professionelle, og de fangede alle de øjeblikke man kunne ønske sig. Det er ligesom at have et par nye venner med til ens bryllup, hvilket også gør fotosessioner ekstra sjove og afslappende.” – Augusta & Peter
“Nanna og Adon var de bedste fotografer vi kunne have drømt om. Med fantastiske smil og charme blendede de lige ind i vores bryllupsfest – mange af vores gæster troede sågar de var vores venner.”
– Simon & Karen
“Nanna og Adon var allerede ved første møde virkelig godt selskab. Med humor og varme gjorde de portrætfotograferingen afslappet og ligetil, og vi husker den del af dagen som en dejligt minde fra vores bryllup. Flere af vores gæster spurgte os i dagens løb endda, om fotograferne var nogle af vores venner, så rare er de!”
– Viola & Mikkel