hejsa!!

nanna & adon

bryllups fotografer og pizza elskere

lidt om os!

 Vi er The Endersby’s – Adon og Nanna. Mand og hustru. Et godt sted i 20’erne og 30’erne – hvem der er hvad, er uvist. Vores hjem er i en lille by udenfor Aarhus. Adon er fra Cornwall i England, så vi rejser der et par gange om året for a besøge familie. Vi kalder det faktisk ‘The Land of Dreams’, så meget elsker vi at tage derned. Vi mødte hinanden i foråret 2013 på en tysk pub her i Aarhus (random) – 8 måneder senere flyttede Adon til Danmark og 1 år efter blev vi gift. Yay! 

Udover at elske livet og alle de mange aspekter det giver – så er vi helt pjattede med at dokumentere bryllupper. Vi gør en ære i at forstå Jer som par og hvem I er. At fange alle de små og store øjeblikke I ikke har mulighed for at se med Jeres egne øjne, eller dem som man skal huske for altid.
 

Vi er ikke en store fans af opsatte og kunstigt skabte kulisser. Derfor er vi heller ikke til stive, akavede og påtagede poseringer, for skal vi være ærlige, så er det ikke de billeder I kommer til at kigge på de næste mange år. For os skal billeder være autentiske og ægte, hvilket også kommer til udtryk i den måde vi arbejder på.

Her er et par hurtige om os: 

Ting vi elsker: Hinanden (Nåååååå), Chokolade med salt og knas, Elektrisk Guitar (vi samler på dem), Whiskey (mest Adon…egentlig kun Adon), X faktor (faktisk alle programmer hvor der er sang), Brætspil (men vi er dårlige tabere), Søndage på sofaen, italiensk mad i alle afskygninger, men specielt pizza, kage – masser af kage og English breakfast tea / Kaffe (gæt hvem).

Vi glæder os til at lære Jer at kende!

Nanna og Adon

bryllups magasin

alle de små ting!

Vi kan ikke beslutte om vi er det rigtige valg for Jer, MEN vi kan hjælpe Jer med at huske alt det som man let kan glemme når man skal giftes for første gang – ting man ikke kan gøre om og som man måske vil ærgre sig over efterfølgende. Vi har derfor samlet nogle af vores bedste tips og erfaringer, til at gøre Jeres dag til alt hvad I har drømt om!

foto pakker

den lille

Indledende møde

Før, under & efter vielse

Officielle portrætter

(Gratis kørsel i Århus)

starter ved

6.900

den i midten 

Indledende møde

Før, under & efter vielse

Officielle portrætter

Reception

Familie billeder 

(Gratis kørsel i Århus)

starter ved

8.900

den store

Indledende møde

Forberedelses billeder

Før, under & efter vielse

Officielle portrætter

Reception

Familie billeder

Middag

Brudevals & dans

(Gratis kørsel i Århus)

starter ved

14.900

den korte 

Indledende møde

Bogerlig vielse

Officielle portrætter

(Gratis kørsel i Århus) 

starter ved

4.500

før dagen 

Indledende møde

Foto session før dagen

(Gratis kørsel i Århus)

starter ved

2.500

Q&A’S

Q: Mødes vi før brylluppet?
Vi booker aldrig et bryllup uden at have snakket med jer først, enten over en kop kaffe i vores stue eller en visuel kaffe over Skype. For os er det at vælge en fotograf ikke ‘bare’ en ledig dato i kalenderen. Det er vigtigt for os at der er en god kemi og at man har forventningsafstemt, inden der laves en bindende aftale. Hvis I kan lide os, elsker vi at arrangere en forlovelses-shoot før den store day, det er en super mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Q: Kan vi nøjes med at booke én fotograf?
I betaler kun for én fotograf MEN vi – Adon og Nanna – arbejder altid sammen. Det er egentlig fordi vi elsker det, og jeg slet ikke kunne undvære Adon ved min side.

Q: Hvor meget tid skal vi sætte af til portrætter?
Som udgangspunkt tager en portrait session 1-1½ time, uden kørsel. Det lyder måske af meget, men er man ikke de fødte modeller, tager det lidt tid før man slapper rigtigt af og begynder at kunne nyde øjeblikket – hvilket er dér de bedste billeder opstår. Bryllupsportrætter vil altid virke en smule opstillet, derfor gør jeg meget for at skabe og fange de små ‘in between’ øjeblikke, da de viser Jeres sande Jer. Så jo mere tid I gir’ Jer til at slappe af og nyde dagen, jo bedre billleder får vi. Hvis vejret er til det, elsker vi at tage Jer med ud 15-20 min i løbet af aftenen og fange de gyldne minutter ved solnedgang.

Q: Hvordan og hvornår modtager vi vores billeder?
I modtager Jeres billeder via et online galleri hvor I ville kunne downloade frit i forskellige opløsninger.

Jeg (Nanna) elsker at bygge Jeres galleri op på en måde så I oplever dagen igen udefra når I bladre igennem, derfor prioritere jeg også tiden til det. Som udgangspunkt får I billederne indenfor 3-4 uger. Vi kan dog aldrig lade være med at sende et par sneak peaks I kan kigge på indenfor et par dage.